TL;DR: Подарете дара на здравето на зъбите и по-уверена усмивка с четка за

...
TL;DR: Подарете дара на здравето на зъбите и по-уверена усмивка с четка за
Коментари Харесай

Предупреждение за пълнители на чорапи! Вземете електрическа четка за зъби AquaSonic и калъф за пътуване само за $21

TL;DR:  Подарете дара на здравето на зъбите и по-уверена усмивка с четка за зъби Aquasonic Icon с магнитен държач и калъф за пътешестване. Вземете го единствено за $20,97 (обикновено $39) с навременна празнична доставка при поръчка до 14 декември!

Някои дарове имат за цел да бъдат занимателни или изискани, до момента в който други са еднообразно значими с акцент върху здравето. Подарете на обичан човек или адресат на Secret Santa с нещо, което той евентуално не би купил за себе си, само че сигурно може да бъде от изгода.

В навечерието на празниците четката за зъби AquaSonic Icon, която се предлага с магнитен държач и тъничък калъф за пътешестване, в този момент коства единствено $20,97 (общ. $39). Тази цена е налична единствено до 17 декември, само че навременната празнична доставка е допустима единствено когато поръчате до 14 декември!

Потребителите ще получат по-добро преживяване при четкане и по-чиста усмивка с микровибрациите на четката за зъби и косъмчетата с друга дължина. Интелигентният таймер на AquaSoni...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР